Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.2g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Kananmuna, paistettu 37g74kcal4.7g0.1g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Raparperi 133g45kcal0.9g7.3g0.1g1.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 133g51kcal0.2g10.9g0.1g2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6g20kcal0g4.9g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g133g466kcal18.6g74.6g10g13.3g
Voi 67g483kcal0.8g0.3g54.1g0g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g6181kcal93.8g741.4g308.8g48.2g
Valittu annoskoko944g3090kcal46.9g370.7g154.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna472g1545kcal23.5g185.4g77.2g12.1g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790