Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu251g904kcal30.1g178.3g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Sokeri 100g408kcal0g100.3g0g0g
Voi 60g437kcal0.7g0.2g49g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g100kcal0.6g0.9g10.5g0g
Appelsiini, kuorittu 131g62kcal0.7g11.6g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g4816kcal149.8g584.8g218.4g5.4g
Valittu annoskoko944g2408kcal74.9g292.4g109.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna472g1204kcal37.5g146.2g54.6g1.4g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429