Pannacotta

Pane liivatelehdet kymmeneksi minuutiksi kylmään veteen pehmenemään.

Halkaise vaniljatanko.

Mittaa 2 dl kermaa kattilaan.

Rapsuta veitsellä vaniljan siemenet kermaan ja pane vaniljatanko mukaan.

Kuumenna kerma kiehuvaksi, lisää joukkoon makeutusaine ja vedestä puristetut, pehmenneet liivatelehdet.

Ota kattila liedeltä.

Poista vaniljatanko ja anna seoksen jäähtyä.

Vaahdota loppu kerma ja lisää se sekä maustavat aineet jäähtyneeseen seokseen.

Kaada massa tarjoiluastiaan tai pieniin vuokiin esim.

cocktail-laseihin.

Pane pannacottat jääkaappiin pariksi tunniksi hyytymään.

Parasta seuraavana päivänä.

Koristele pakastemarjoilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl931g3164kcal18.6g27.9g325.7g0g
Liivatelehti, gelatiini13g46kcal11.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g6422kcal60g55.8g651.4g0g
Valittu annoskoko944g3211kcal30g27.9g325.7g0g
Annoskoko puolitettuna472g1605kcal15g14g162.9g0g
Arvot/100g100g340kcal3.2g3g34.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194278