Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta234g842kcal30.4g163.7g4.9g8.2g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 160g57kcal0.3g11.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g5061kcal96.8g778.8g165g22.8g
Valittu annoskoko944g2531kcal48.4g389.4g82.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna472g1265kcal24.2g194.7g41.3g5.7g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095