Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g199g119kcal19.9g8.5g0.6g0g
Sokeri 338g1371kcal0g337.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.9g0.5g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 155g532kcal15.8g108.5g1.9g5.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g106kcal5.3g3.1g6.2g8.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g358kcal0g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g5545kcal125.8g934.8g132.6g28.2g
Valittu annoskoko944g2773kcal62.9g467.4g66.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna472g1386kcal31.5g233.7g33.2g7.1g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920