Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 336g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g13kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Vehnälese 27g61kcal3.6g4.1g1.2g10.1g
Ruislese 23g64kcal3.4g5.9g1g8.9g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g67g249kcal9.4g37g5.4g7.4g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)202g706kcal24.2g139.1g3.8g10.1g
Vehnäjauho puolikarkea 269g922kcal27.4g188.1g3.2g9.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g4050kcal140.4g754.2g29.4g94.2g
Valittu annoskoko944g2025kcal70.2g377.1g14.7g47.1g
Annoskoko puolitettuna472g1012kcal35.1g188.6g7.4g23.6g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948