Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g19kcal0.9g0.6g1.1g1.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)75g150kcal1.9g2.9g15g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g125g438kcal2.6g10g43.8g0g
Mansikka 110g51kcal0.6g9.2g0.2g2.1g
Banaani, kuorittu 150g131kcal1.6g27.4g0.6g2.7g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen225g135kcal0.7g31.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1889g3248kcal56g415g145.8g16.6g
Valittu annoskoko944g1624kcal28g207.5g72.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna472g812kcal14g103.8g36.5g4.2g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705