Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4017g5584kcal763.2g0g281.2g0g
Korppujauho 502g1839kcal52.7g376.1g5.2g26.6g
Vesi, vesijohtovesi 2009g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1105g1576kcal138.1g3.3g113.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1255g439kcal30.1g59g6.3g32.6g
Sipuli 552g167kcal6.9g26.5g1.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g19210kcal1982g929.8g814g137.2g
Valittu annoskoko9440g9605kcal991g464.9g407g68.6g
Annoskoko puolitettuna4720g4802kcal495.5g232.5g203.5g34.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628