Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1760g1763kcal44.7g6.7g168.6g31.5g
Pekoni, paistettu 1280g6592kcal210.4g0g648.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti800g2240kcal27.2g44.8g216g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g240g180kcal18g22.8g1.2g0g
Oliiviöljy 320g2830kcal0g0g320g0g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Kasvisliemi laimennettu 1600g149kcal4.6g6.6g11.5g0.8g
Lihaliemi laimennettu 1600g303kcal0g48g9.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g42495kcal678.6g358.6g4255.4g65.2g
Valittu annoskoko9440g21248kcal339.3g179.3g2127.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna4720g10624kcal169.7g89.7g1063.9g16.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804