Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1000g126kcal11.2g9.8g2g10g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2500g508kcal15g95g7.5g35g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1400g2660kcal350g0g140g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2000g1400kcal240g70g20g0g
Oliiviöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Sitruunamehu, laimentamaton300g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g22526kcal1524.8g423.4g1646.8g111g
Valittu annoskoko9440g11263kcal762.4g211.7g823.4g55.5g
Annoskoko puolitettuna4720g5632kcal381.2g105.9g411.7g27.8g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769