Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g200g110kcal12g6g4g200g
Kuivahiiva, annos 11g100g360kcal45g40g6g0g
Soijajauhot, Soyolk900g3600kcal351g144g180g108g
Vehnälese 800g1825kcal106.5g123.2g36g300g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl840g7560kcal0g0g840g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 600g4046kcal161.3g41.4g348g73.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g35002kcal1351.6g709.2g2828g1363.6g
Valittu annoskoko9440g17501kcal675.8g354.6g1414g681.8g
Annoskoko puolitettuna4720g8751kcal337.9g177.3g707g340.9g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212362