Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g5600g1960kcal140g196g0g140g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1600g4480kcal304g0.5g352g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1440g1096kcal27.1g223.2g2.9g14.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g800g192kcal14.4g24g4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g15457kcal971g887.4g717.8g339.2g
Valittu annoskoko9440g7728kcal485.5g443.7g358.9g169.6g
Annoskoko puolitettuna4720g3864kcal242.8g221.9g179.5g84.8g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493