Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g6695g23767kcal435.2g2142.4g1539.9g120.5g
Taloussuklaa, Fazer2009g10344kcal78.3g1124.8g602.6g106.5g
Kananmuna kuoreton 737g1051kcal92.1g2.2g75.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g70324kcal1211.2g6538.8g4436g454g
Valittu annoskoko9440g35162kcal605.6g3269.4g2218g227g
Annoskoko puolitettuna4720g17581kcal302.8g1634.7g1109g113.5g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745