Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2339g8420kcal304.1g1637.3g49.1g81.9g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 1319g1882kcal164.9g4g135.2g0g
Sokeri 2039g8277kcal0g2037.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g800g5758kcal8g8g639.7g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1599g569kcal2.6g113.7g1.4g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g50613kcal967.6g7788.4g1650.8g228.6g
Valittu annoskoko9440g25307kcal483.8g3894.2g825.4g114.3g
Annoskoko puolitettuna4720g12653kcal241.9g1947.1g412.7g57.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095