Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1987g1192kcal198.7g85.4g6g0g
Sokeri 3377g13708kcal0g3373.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1748g2494kcal218.5g5.2g179.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1550g5317kcal157.9g1084.6g18.6g54.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 286g1058kcal52.9g31.5g62.1g87g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g95g381kcal0g94.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl397g3576kcal0g0g397.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g55450kcal1256g9349.6g1326.4g282.4g
Valittu annoskoko9440g27725kcal628g4674.8g663.2g141.2g
Annoskoko puolitettuna4720g13863kcal314g2337.4g331.6g70.6g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920