Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3359g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 168g125kcal22g1.8g0.7g11.6g
Vehnälese 269g613kcal35.8g41.4g12.1g100.8g
Ruislese 228g638kcal34.3g59.4g9.8g89.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g672g2486kcal94.1g369.5g53.8g73.9g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2016g7055kcal241.9g1390.8g38.3g100.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2688g9222kcal273.9g1881.3g32.3g94.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g40495kcal1404g7542g294g940.6g
Valittu annoskoko9440g20248kcal702g3771g147g470.3g
Annoskoko puolitettuna4720g10124kcal351g1885.5g73.5g235.2g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948