Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g240g840kcal0g7.2g91.2g0g
Becel juokseva, annos 10g560g3696kcal0g0g414.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g2400g10680kcal170.4g1629.6g472.8g84g
Vispikerma Flora 20%2000g4400kcal60g100g400g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1600g896kcal136g80g3.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1040g5814kcal87.4g572g353.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g600g3270kcal30g354g192g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini120g419kcal102.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g66239kcal1173.8g7006.4g3854.6g168.2g
Valittu annoskoko9440g33120kcal586.9g3503.2g1927.3g84.1g
Annoskoko puolitettuna4720g16560kcal293.5g1751.6g963.7g42.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963