Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)125g541kcal27g4.9g46.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 375g362kcal11.3g73.4g1.2g3.7g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g100g275kcal29g0.1g17g0g
Suolakurkku (Rainbow)50g15kcal0.4g2.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g264kcal5.3g6.4g24g0g
Tonnikala öljyssä 46g88kcal12.5g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g3121kcal171.2g182.4g185.4g9.2g
Valittu annoskoko945g1561kcal85.6g91.2g92.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna473g780kcal42.8g45.6g46.4g2.3g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625