Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 73g519kcal0.5g0.3g58.4g0g
Sokeri75g302kcal0g74.4g0g0g
Kaurahiutale 94g350kcal13.6g53.3g6.8g9.3g
Kaurajauho 32g120kcal4.7g18.3g2.3g3.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 58g23kcal0.6g3.5g0.6g0.4g
Vanilla vaniljakastike gogreen234g491kcal1.2g49.1g32.7g1.2g
Banaani, kuorittu 205g178kcal2.2g37.4g0.8g3.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 175g130kcal1.3g27.2g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4225kcal48.2g527g204.6g39.4g
Valittu annoskoko945g2112kcal24.1g263.5g102.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna473g1056kcal12.1g131.8g51.2g9.9g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343