Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g857g900kcal68.6g120g17.1g85.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 32g279kcal0g0g31.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g45g175kcal14.9g0g12.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2713kcal167g240.4g123g171.4g
Valittu annoskoko945g1357kcal83.5g120.2g61.5g85.7g
Annoskoko puolitettuna473g678kcal41.8g60.1g30.8g42.9g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308