Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 140g753kcal1.3g1g84.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 72g290kcal0g71.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g157g549kcal22g87.9g10.8g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g224g74kcal2.2g14.3g2.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g224g191kcal6.9g10.3g13.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4346kcal91.6g466.8g235.2g3.8g
Valittu annoskoko945g2173kcal45.8g233.4g117.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna473g1087kcal22.9g116.7g58.8g1g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618