Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g44g319kcal0.4g0.4g35g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.8g32kcal0.3g7g0.3g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 875g338kcal1.4g71.4g0.8g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1520kcal4.2g192.6g72.2g26.2g
Valittu annoskoko945g760kcal2.1g96.3g36.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna473g380kcal1.1g48.2g18.1g6.6g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339