Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino141g478kcal32.3g74.5g5.2g8.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g225g146kcal29.2g4.5g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.7g0g22.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g59g25kcal5.8g0.2g0.1g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2053kcal220.4g159.8g57g17g
Valittu annoskoko945g1026kcal110.2g79.9g28.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna473g513kcal55.1g40g14.3g4.3g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930