Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g30g33kcal1.3g5.9g0.7g0g
Lihapulla 1kpl/15g113g270kcal16.9g10.6g16.9g0.7g
Makaroni, tumma 90g324kcal12.2g59.1g2.7g5.3g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Turun sinappi, mieto12g23kcal0.6g3.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1713kcal72.2g239.8g44.6g21.2g
Valittu annoskoko945g857kcal36.1g119.9g22.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna473g428kcal18.1g60g11.2g5.3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735