Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 630g2019kcal168.7g0g150.8g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g45g144kcal13.8g24.7g0.4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g135g230kcal2.7g2.2g23.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.3g0.3g9.2g0g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g5373kcal402.4g121.8g368.2g6.4g
Valittu annoskoko945g2686kcal201.2g60.9g184.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna473g1343kcal100.6g30.5g92.1g1.6g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658