Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g150g138kcal28.5g0g1.5g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g150g131kcal18.8g1.5g4.5g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g195g68kcal3.1g13.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g40g68kcal7.2g0.4g4g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1073kcal118.4g45.8g41g5.8g
Valittu annoskoko945g537kcal59.2g22.9g20.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna473g268kcal29.6g11.5g10.3g1.5g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327920