Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 21g16kcal2.7g0.2g0.1g1.4g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta457g1647kcal59.5g320.2g9.6g16g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 42g221kcal0.1g0.2g25g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g155kcal17.8g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Ohrasuurimo 17g54kcal1.4g10.5g0.3g1.3g
Lihaliemi laimennettu 42g7.9kcal0g1.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g281kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4840kcal163.6g683.2g151.6g38.2g
Valittu annoskoko945g2420kcal81.8g341.6g75.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna473g1210kcal40.9g170.8g37.9g9.6g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334