Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g338g736kcal61.8g0g55g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus158g551kcal22.1g0.8g50.4g0g
Herne kuivattu450g1269kcal80.6g218.3g4.5g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g5112kcal329g438.2g219.8g90g
Valittu annoskoko945g2556kcal164.5g219.1g109.9g45g
Annoskoko puolitettuna473g1278kcal82.3g109.6g55g22.5g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161