Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Poronliha, paistettu 161g321kcal39.8g0g18.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g178g71kcal1.8g14.5g0.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g10g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g848kcal84.4g36.8g39.2g3.2g
Valittu annoskoko945g424kcal42.2g18.4g19.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna473g212kcal21.1g9.2g9.8g0.8g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305