Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g225g646kcal15.8g112.5g15.8g6.8g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g63g69kcal14.4g0g1.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu125g325kcal38.8g0g18.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g3.4g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper142g81kcal0.4g19.9g0.1g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper25g28kcal0.4g0.5g2.8g1.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl9g34kcal1.1g6.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g2804kcal153.2g332.8g97.6g28g
Valittu annoskoko945g1402kcal76.6g166.4g48.8g14g
Annoskoko puolitettuna473g701kcal38.3g83.2g24.4g7g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362