Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2000g14400kcal20g20g1600g0g
Fariinisokeri2000g8120kcal0g1998g0g0g
Kananmuna kuoreton 1650g2354kcal206.3g5g169.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten450g1485kcal105.7g202.5g94.5g49.5g
Pandan tumma suklaa 150 g700g3738kcal34.3g364g224g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g1000g5250kcal95g530g310g0g
Mantelirouhe, 1 rkl500g2890kcal105.5g26.5g252.5g58g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g100g400kcal0g99g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1000g3301kcal20g30g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18900g84050kcal1178.8g6587.8g6000.2g215.4g
Valittu annoskoko9450g42025kcal589.4g3293.9g3000.1g107.7g
Annoskoko puolitettuna4725g21013kcal294.7g1647g1500.1g53.9g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773