ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu701g196kcal4.2g37.1g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1051g284kcal13.7g50.4g2.1g17.9g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi2802g3811kcal574.4g0g168.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale595g1905kcal71.5g0g178.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g525g53kcal10g1.6g1.6g0g
Maizena maissitärkkelys63g221kcal0.5g54.9g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2802g1681kcal42g364.3g2.8g25.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g876g1278kcal31.5g288.1g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18900g19366kcal1496.4g1593g768g95g
Valittu annoskoko9450g9683kcal748.2g796.5g384g47.5g
Annoskoko puolitettuna4725g4842kcal374.1g398.3g192g23.8g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399