Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 880g2881kcal89.7g584.3g9.7g29.5g
Herne 1067g735kcal54g99.8g4.3g33.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 1013g202kcal7g30.4g1g18.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2667g541kcal16g101.3g8g37.3g
Maissi, purkki Rainbow843g506kcal16g80.1g12.6g0g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 267g606kcal37.3g4.5g48g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 2667g2456kcal421.6g66.7g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18912g16005kcal1292.4g1956.4g275.2g243.6g
Valittu annoskoko9456g8002kcal646.2g978.2g137.6g121.8g
Annoskoko puolitettuna4728g4001kcal323.1g489.1g68.8g60.9g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221