Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Parmesan formaggio da pasta240g1097kcal96g0g79.2g0g
Basilika, tuore 48g13kcal1.5g0.5g0.4g0.8g
Oregano, kuivattu 24g73kcal2.6g5.2g2.5g10.3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla2400g1296kcal36g165.6g55.2g24g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Paprika vihreä 960g204kcal9g24g2.9g18.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1200g3720kcal288g9.6g276g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18912g19544kcal1292.8g949.8g1132g190.2g
Valittu annoskoko9456g9772kcal646.4g474.9g566g95.1g
Annoskoko puolitettuna4728g4886kcal323.2g237.5g283g47.6g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318