Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1440g4941kcal146.7g1008g17.3g50.4g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kaurahiutale 480g1796kcal69.6g273.6g35g48g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light900g2178kcal243g23.4g123.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1500g840kcal127.5g75g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3360g682kcal20.2g127.7g10.1g47g
Basilika, kuivattu 360g916kcal51.8g73.7g14.4g145.8g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18912g33742kcal1338g3213g1621.6g583g
Valittu annoskoko9456g16871kcal669g1606.5g810.8g291.5g
Annoskoko puolitettuna4728g8436kcal334.5g803.3g405.4g145.8g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722