Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl60g204kcal8.4g33.6g4g6.6g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g296kcal0g0g33.5g0g
Maitojauhe rasvaton 13g44kcal4.1g6.6g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)140g266kcal35g0g14g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g35g35kcal1.4g7g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1892g3409kcal194g256.4g175.2g27.6g
Valittu annoskoko946g1705kcal97g128.2g87.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna473g852kcal48.5g64.1g43.8g6.9g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253