Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4000g722kcal22.4g100g16g28g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g600g2058kcal73.2g402.6g4.8g46.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2000g854kcal67.6g96g20g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g100g680kcal1g1g75g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%600g1680kcal174g15g102g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2000g406kcal12g76g6g28g
Parmesaani raaste, Somerfield40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18920g13934kcal751.2g1549.2g473.2g212.8g
Valittu annoskoko9460g6967kcal375.6g774.6g236.6g106.4g
Annoskoko puolitettuna4730g3484kcal187.8g387.3g118.3g53.2g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107