Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2804g2524kcal42.1g168.2g182.3g56.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2804g1262kcal42.1g210.3g28g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g2103g2419kcal336.5g40g105.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1753g1928kcal403.1g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g16264kcal1647.6g837g694g112.2g
Valittu annoskoko9464g8132kcal823.8g418.5g347g56.1g
Annoskoko puolitettuna4732g4066kcal411.9g209.3g173.5g28.1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961