Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Voi 1600g11607kcal19g6.4g1300.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1200g7344kcal253.2g82.8g669.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g400g40kcal6g0g2.4g340g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 192g710kcal35.5g21.1g41.7g58.4g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 235g336kcal29.4g0.7g24.1g0g
Voi 107g778kcal1.3g0.4g87.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g80g490kcal16.9g5.5g44.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g27g2.7kcal0.4g0g0.2g23.1g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g47kcal2.4g1.4g2.8g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g53878kcal1621.4g522.6g5068.4g852g
Valittu annoskoko9464g26939kcal810.7g261.3g2534.2g426g
Annoskoko puolitettuna4732g13470kcal405.4g130.7g1267.1g213g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597