Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g931g6798kcal9.3g9.3g745g0g
Sokeri 792g3213kcal0g790.8g0g0g
Muna, annos 60g838g734kcal63.4g7g50.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 908g3116kcal92.5g635.6g10.9g31.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3725g1326kcal6g264.9g3.4g74.5g
Voi, 1 tl, 5 g279g2040kcal2.8g2.8g223.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 559g1664kcal103.7g14g134.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g1397g5588kcal0g1396.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g49235kcal555.4g6311.8g2335.4g212.6g
Valittu annoskoko9464g24618kcal277.7g3155.9g1167.7g106.3g
Annoskoko puolitettuna4732g12309kcal138.9g1578g583.9g53.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107