Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Juusto, keskiarvo 75g263kcal18.8g0.2g20.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Voi 60% rasvaa 32g172kcal0.3g0.2g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1895g1517kcal90g68.8g90.8g29.4g
Valittu annoskoko947g759kcal45g34.4g45.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna474g379kcal22.5g17.2g22.7g7.4g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378