JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Kani 563g916kcal118.9g0g49g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Paprika punainen 76g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g6.8g1.7kcal0g0.6g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7.1g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g53g16kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1895g2349kcal244.4g23g138.4g6.8g
Valittu annoskoko948g1175kcal122.2g11.5g69.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna474g587kcal61.1g5.8g34.6g1.7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386