Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)313g94kcal3.1g18.8g0.6g3.1g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 63g104kcal4.7g2.5g8.1g1.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g88g187kcal9g33.1g2.1g6.5g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1895g967kcal35.2g118.6g38g23.8g
Valittu annoskoko947g483kcal17.6g59.3g19g11.9g
Annoskoko puolitettuna474g242kcal8.8g29.7g9.5g6g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568