Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4804g3640kcal89.8g740.8g9.6g48g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2402g3027kcal120.1g67.3g252.2g0g
Sipuli (kuorittu)961g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1201g3963kcal324.3g0g288.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g22001kcal1107g1741.4g1105.6g139.6g
Valittu annoskoko9472g11000kcal553.5g870.7g552.8g69.8g
Annoskoko puolitettuna4736g5500kcal276.8g435.4g276.4g34.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314