Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4118g14131kcal419.7g2882.8g49.4g144.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3168g2032kcal101.4g152.7g110.9g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1267g3548kcal367.5g31.7g215.4g0g
Oliiviöljy 713g6303kcal0g0g712.8g0g
Leivinjauhe 158g278kcal8.2g59.9g0g0.8g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g52585kcal1793.6g6254.2g2177g290.4g
Valittu annoskoko9472g26292kcal896.8g3127.1g1088.5g145.2g
Annoskoko puolitettuna4736g13146kcal448.4g1563.6g544.3g72.6g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531