Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4643g10586kcal882.2g0g789.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g650g1755kcal48.8g318.5g32.5g65g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2322g1509kcal74.3g111.4g81.3g0g
Kananmuna kuoreton 697g994kcal87.1g2.1g71.4g0g
Korppujauho (X-tra)1161g4411kcal150.9g882.2g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g38510kcal2486.6g2628.4g1995.4g130g
Valittu annoskoko9472g19255kcal1243.3g1314.2g997.7g65g
Annoskoko puolitettuna4736g9628kcal621.7g657.1g498.9g32.5g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519