Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5333g10417kcal996.8g0g720g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1600g2880kcal304g1.6g176g0g
Kananmuna kuoreton 1173g1674kcal146.7g3.5g120.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g299g358kcal7.5g17.9g26.9g4.5g
Tomaattimurska 1067g314kcal6g56.5g2.1g20.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g31286kcal2922g159g2090.6g49.6g
Valittu annoskoko9472g15643kcal1461g79.5g1045.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna4736g7822kcal730.5g39.8g522.7g12.4g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164