Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3840g1627kcal376.7g15.4g3.8g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g2560g13824kcal256g921.6g947.2g0g
Semper mangoa soseena2560g1280kcal5.1g307.2g7.7g0g
Sokeri 512g2078kcal0g511.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g37618kcal1275.6g3511.4g1917.4g0g
Valittu annoskoko9472g18809kcal637.8g1755.7g958.7g0g
Annoskoko puolitettuna4736g9405kcal318.9g877.9g479.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658