Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g403g246kcal52.8g4.4g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3222g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5235g17964kcal533.5g3664.8g62.8g183.2g
Oliiviöljy 226g1994kcal0g0g225.5g0g
Suola, annos 3g387g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g40407kcal1172.6g7338.4g579.8g366.4g
Valittu annoskoko9472g20204kcal586.3g3669.2g289.9g183.2g
Annoskoko puolitettuna4736g10102kcal293.2g1834.6g145g91.6g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414