Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3200g4448kcal608g0g224g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g400g440kcal20g84g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kukkakaali 4000g962kcal72.4g88g12g92g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1200g4320kcal336g24g324g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18952g23183kcal2112.6g475.8g1383.8g208.8g
Valittu annoskoko9476g11591kcal1056.3g237.9g691.9g104.4g
Annoskoko puolitettuna4738g5796kcal528.2g119g346g52.2g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349